Alhamdulillah.

Alhamdulillah. Di beri kesempatan oleh Nya untuk terus bernafas. I dah semester kelima, bermaksud I ada lagi 4 semester untuk tamatkan pengajian I. Tp most probably next semester I kena pindah Perak atau Penang. I tak kisah either one, asalkan I boleh further my studies.

Mimie dah register RCMP, alhamdulillah. Haa kan I dah cakap b. You mampu buat. Semoga you terus dilindungi disana. Doakan kalau kalau I kena pindah, I kena pindah Perak. Hihi boleh hari hari meroyan dengan you.

You, I tahu you tak baca pon blog I ni. Tapi tapela, I menulis bkn untuk org baca pon. I cuma nak you tahu, I sedang cuba sedaya upaya I. I harap you bersabar. Kalau you jemu, jangan lupa gitau I tau? Hihi.

Ayah, bersabar ya? Kami semua ada bersama ayah. InshaAllah semuanya akan baik baik sahaja. Ateh nak ayah tahu, whatever happens, this is us, standing together, with you. Allah pasti tahu ayah kuat sebab tu Dia kasi dugaan ni tuk ayah. Pasti ada hikmahNya.Semoga Sya'ban ini memberi seribu kemanisan dan keberkatan buat semua. Taksabar menyambut kedatangan Ramadhan, bulan penuh barakah. Alhamdulillah untuk semua yang telah terjadi, baik mahupun buruk. Semoga yang mendatang hanyalah yang baik baik sahaja untuk kita semua, inshaAllah.

:)

No comments:

Post a Comment

(: